Installation og fejlretning af printere

Har du lige købt en ny printer der skal installeres eller har du problemer med at få din eksisterende til at fungere så er det noget jeg kan klare.

Jeg har stor erfaring med at installere printere og kommer gerne og sætter din nye printer til og forbinder den til din computer og underviser dig i dens funktioner såsom:

  • at skifte farvepatroner
  • at scanne billeder ind på computeren
  • at kopiere

Din printer skal enten forbindes til din computer med ledning eller trådløst.

At købe en printer der kan kobles til din computer over WIFI er at foretrække, da du slipper for at have et netværkskabel til den. Så kan den placeres hvor som helst og kobles på dit netværk så længe der er et strømstik.

Du kan så printe fra din computer hvor som helst i huset, så længe du er forbundet til det trådløse netværk. Det er dejligt befriende ikke at skulle være lige ved siden af sin printer hver gang man skal printe.

Står du ude i køkkenet i gang med at lave mad og har fundet den lækreste opskrift på internettet, så er det nemt lige at trykke print og du kan så gå ind til din printer, hente opskriften og sætte den i din egen personlige kogebog af ynglings opskrifter. Så ved du lige hvor den er næste gang du får lyst til samme ret.

De fleste printere folk køber har indbygget scanner funktion som gør det muligt at scanne billeder ind på computeren og tage fotokopier. Det er en god funktion som er nem at bruge.

Det er sjovt at scanne sine gamle billeder ind på computeren så man kan vise dem til venner og familie på f.eks Facebook.

Kontakt mig endelig hvis jeg skal hjælpe dig med at installere en printer hjemme hos dig og sætte dig ind i alle de spændende muligheder den giver.